Chokladkaka


10 kakor

Ingredienser

200 g Mörkchoklad

200 g smör

4 ägg

2 dl socker

2 1/2 dl mjöl

1 tsk bakpulver

Tillagning

Tillagningstid 15 minuter

Värm ugnen på 200 grader. Smält chokladen och smöret. Vispa ägg och socker vitt. Häll över chokladen och smöret i ägg och socker bladningen, tillsätt mjöl och bakpulver. Rör ihop försiktig till en jämn smet. Smöra en rund bakform och häll över blandningen. Grädda i ca 15 min på 200 grader. Låt den svalna innan serveringen. Servera med vispgrädde eller glass.

Bon Appétit


Kommentarer
Postat av: SomZom

chokladkakan var dunder Selma. Extra choklad var plus i kanten. Baka mer och ge mig mer =)



Ciao

2008-11-14 @ 12:42:42
Postat av: Fani

sooo sweet :)

2008-11-14 @ 18:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0