Pustinjska oluja
18 kakor
Ingredienser
8 äggvitor
8msk socker
200g kokosmjöl
8 äggulor
8msk socker
250g smör (rumstemp.)
100g pulverchokolad eller kakao
2 slag pjena
2 slag krema
Tillagning
Tillagningstid 20 minuter
Blanda äggvitor, socker och kokosmjöl. Rör om och häll i en ugnsplåt med bakpapper på plåten. Lägg i ugnen i ca 20 min på 200 grader.
I en bunke blandar du rumstemp. smör, äggvitor, socker och choklad med elvisp. När detta är klart så ska du hälla det över degen som vi gjorde innan. Fördela fint.
Blanda slag krema med mjölk (det står på förpackningen hur man ska göra). Detta ska fördelas fint på kakan. Gör i ordning slag pjena (det står på förpackningen hur man ska göra) man kan använda vispgrädde. Dekorera som du önskar. När det är klart lägger man kakan i kylskåp för att kallna och bli fast.
Värsta Barbiekakan! Den måste du göra till mig någon gång! ; D