Kycklingfilé med kall currysås


2 portioner

Ingredienser:

2 st kycklingfiléer
1 påse currysåspulver
5 dl filmjölk
jasminris för 2 personer
1 buljongtärning
2 msk olja till riset
salt

Tillagning
Tillagningstid 20 minuter
Skölj jasminriset i varmt vatten. Ta fram en kastrull och häll i oljan och krossa ned buljongtärningen och salta. Häll ned riset i kastrullen ock stek tills riset blivit genomskinligt, häll sedan i vatten efter anvisningarna på paketet. Koka på låg värme tills riset blivit klart! Stek under tiden kycklingfiléerna i ca 15 minuter. Blanda filmjölken och currypulvret i en skål.

Bon Appétit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0